Arrangement,  Forside,  Innlegg,  Prosjekt

SOMMERUTSTILLINGEN I STØA 2024

Lørdag, den 15. juni kl. 12 åpner årets sommerutstilling i Idylliske Støa i Holmsbu.

12:00 Regionens største sommerutstilling åpnes med noen velvalgte ord av Ordføreren i Asker, Lene W. Conradi med påfølgende gratis jazzkonsert. I år er det Asker Swing Department, som skal sørge for god stemning med gladjazz.

Vi feirer 20 års jubileum av Dan Anviks minnepris, som for første gang ble utdelt i 2004. Den gang ble prisen tildelt kunstneren Olav Grimstad, som eier det sjarmerende lille galleriet og antikvariatet Galleri & Gallera på Storsand i Asker. I år har vi samlet prisvinnerne igjennom 20 år til en fantastisk salgsutstilling. Vi har totalt 12 separate medlemsutstillinger igjennom sommeren og 18 utstillere deltar med Kunsthåndverk på Brygga. Vi tilbyr tegnebord for liten og stor, hvor alle kan «tegne sommer i Støa» eller motiver etter eget ønske. I kiosken i Hovedhuset selges nystekte vafler og rykende varm kaffe/te, is, brus og mye annet…

Husk badetøy! Det kan være godt med et bad i varmen.