Arrangement,  Forside,  Innlegg

GALLERIRUNDEN – Vårslepp

Neste destinasjon for Gallerirunden er åpningen av «Vårslepp», Asker bildende kunstneres vårutstilling i Kunstfabrikken i Heggedal!

Utstillingen har 33 deltakere, blant annet noen medlemmer av Hurum kunstlag:
Bente Ridder-Nielsen, Liv Berit Nyblin Løken, Henning Vik, Bjørn Christian Granli, Karin Bang, May Brit Nordstrøm, Gro Buen, Anna-Karin Bjørk, Kirsten Selmer, Tore Wigen, Ingvild Ashurst, Randi Bjerkås Lyngra, Kristin Dijkman, Ellen Synøve Holtskog, Ragnhild Aasgaard, Cecilie Berggaard, Francois Nicolas, Ole Petter Jupskås, Ellen Hesthaug, Inger-Lise Bergersen, Christine E. Browne, Torill Søbstad, Morten Langhoff, MayGunn Riis, Randi Øverli, Lars Hjertholm Torjusson, Pernille Rosfjord, Ingeborg Breder, Hilde Kjepso, Ingrid Østenstad, Kjell Hommerstad, Anette Lilletvedt, Kristin E. Ingerslev.

Dato, tid og sted for utstillingen er: lørdag 20. april klokken 12 i Kunstfabrikken i Heggedal (Åmotveien 2). Vi møtes utenfor inngangen. 

Parkering og ankomst: det er en stor parkeringsplass ved fabrikken. Dessuten ligger galleriet like ved bussholdeplass og togstasjonen i Heggedal.

Håper vi ses!