Forside

HURUM KUNSTLAGS SOMMERRESIDENS

Viste du at Hurum Kunstlag holder til i den gamle kunstnerkolonien Holmsbu om sommeren?

Hvert år fra midten av juni til midten av august, flytter kunstlaget sine aktiviteter til Støa i Holmsbu. I Hovedhuset/Galleriet viser og formidler vi samtidskunst av kjente gjesteutstillere og lokale medlemsutstillere. Av og til er vi så heldige og kunne tilby originaler av utvalgte Holmsbumalere. Vi har 19 utstillere av kunsthåndverk på «Brygga», en sjarmerende butikk, som befinner seg helt ned i vannkanten. I kiosken tilbyr vi rykende fersk kaffe og nystekte vafler, is og brus, lokalprodusert honning med mer. Under teltet er det satt opp bord og stoler, for de som ønsker skygge for solen.

Vi tilbyr kurs i ulike teknikker og tilpasset ulike aldersgrupper. (se egen plakat)

Asker kommune eier eiendommen og er ansvarlig for vedlikehold, kildevann-springen og utedoen på loven.